Penis Vibe, PVC Material, 2AA Batteries, Red, 4,5x23 cm

New product

Bullet Pink Vibeeste un vibrator de tip "bullet" cu suprafata cu puncte in relief pentru o stimulare mai intensa, de culoare roz, cu telecomanda cu fir pentru controlul vibratiilor.

More details

331 Produse

34,00 lei tax incl.

Informații

Bullet Pink Vibeeste un vibrator de tip "bullet" cu suprafata cu puncte in relief pentru o stimulare mai intensa, de culoare roz, cu telecomanda cu fir pentru controlul vibratiilor. Acest vibrator este potrivit pentru stimularea clitorisului dar se si poate introduce in vagin pentru al stimula in interior.

Materialuleste un silicon medical de inalta calitate, rezistent la apa, cu suprafatapuncte in relief pentru stimulare mai intensa

Mod de utilizare:Vibratorul se poate folosi fara, sau impreuna cuLubrifiantipentru o alunecare mai usoara si o stimulare mai intensa iar datorita faptului ca este un vibratorde tip "bullet" acestase foloseste la stimulatrea clitoridiana dar poate fi si introdus pentru stimulare vaginala interioara

De asemenea pentru curatarea jucariei sexuale se recomanda folosirea deCuratatoriacestea fiind niste solutii care curata si dezinfecteaza jucariile, dar si ajuta la intretinerea jucariei sexuale pe termen lung.

Pentru functionarea jucariei sexuale se recomanda achizitionarea deBateriideoarece majoritatea jucariilor sexuale vin la pachet fara baterii incluse. Pentru acest model aveti nevoie de2 baterii de tip AAApentru functionare.